Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Καθησυχαστικές οι εξετάσεις του Χασάν

Ολυμπιακός: Καθησυχαστικές οι εξετάσεις του Χασάν

Ο τραυματισμός του Αιγύπτιου στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ανησυχητικός. Ο 25χρονος στράικερ έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και θ' απουσιάσει μόνο από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του

Ο Αχμέντ Χασάν στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, καθώς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Τα μαντάτα πάντως για την κατάσταση του 25χρονου στράικερ των Ερυθρόλευκων είναι καθησυχαστικά. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Ο Χασάν έχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο και απλά θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει να σημειωθεί πως τόσο ο Χασάν όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνθηκαν ανακούφιση με τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι ο Χασάν είχε τραυματιστεί και σε παιχνίδι της Εθνικής Αιγύπτου πριν από ένα περίπου μήνα και είχε επιστρέψει στο ματς πρωταθλήματος εναντίον του Άρη, πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024