Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό παίκτης της Λίβερπουλ

Κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό παίκτης της Λίβερπουλ

Ποιος παίκτης της Λίβερπουλ είναι αντιμέτωπος με κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό

Κατηγορία… εν αιθρία. Για παράβαση των κανόνων περί στοιχηματισμού κατηγορείται ο Ντάνιελ Στάριτζ προκαλώντας αναταραχή στο εσωτερικό της Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, αλλά η δημόσια εικόνα του έχει ήδη τσαλακωθεί.

Οι κατηγορίες φαίνεται να αφορούν δραστηριότητες που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο άγγλος ποδοσφαιριστής μεταπήδησε ως δανεικός στη Γουέστ Μπρόμιτς.

Ο Στάριτζ έχει την τρέχουσα σεζόν 7 συμμετοχές και 2 γκολ στην Premier League, 4/1 στο Champions League, και 1/1 στο EFL Cup.

Η πιο παραγωγική του σεζόν στη Λίβερπουλ καταγράφηκε το 2013-2014, όταν στο πλευρό του Λουίς Σουάρες πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις.

Ιδού τι αναφέρουν οι κανονισμοί (της FA) τους οποίους κατηγορείται ότι παραβίασε:

E8(1)(a) – Ο συμμετέχων δεν δικαιούται να στοιχηματίσει, είτε άμεσα είτε έμμεσα, ούτε να καθοδηγήσει, αδειοδοτήσει, προκαλέσει, ή επιτρέψει οποιονδήποτε να στοιχηματίσει σε – αποτέλεσμα, διακύμανση, συμπεριφορές η οποιοδήποτε κομμάτι, η συμβάν που συνδέεται με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, μια διοργάνωση, η οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που αφορά η συνδέεται με το ποδόσφαιρο, οπουδήποτε στον κόσμο, όπως για παράδειγμα μια μεταγραφή, παίκτη, προπονητή, ατζέντη, επιλογή ομάδας η θέματα πειθαρχίας.

E8(1)(b) – Όταν ένας συμμετέχων μεταφέρει σε οποιονδήποτε πληροφορίες σχετικές με το ποδόσφαιρο, όπου έχει αποκτήσει μέσω της θέσης του στο παιχνίδι και που δεν είναι δημόσια γνωστές εκείνη την ώρα, ο συμμετέχων θα έχει παραβιάσει τον κανονισμό εφόσον οποιαδήποτε πληροφορία χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024