Τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του, δεν άφησε αναπάντητα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την κ. Κωνσταντοπούλου «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» και την κάλεσε να συνεχίσει την… αυτοδιαπόμπευση.

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου…. σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση… συνέχισε…» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου είχε χαρακτηρίσει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «αγράμματο υποκείμενο» και σχολίασε πως «ο κ. Πολάκης είναι το κανίς (σ.σ. σκύλος) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε δε, πως ο Παύλος Πολάκης έγινε υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Αλέξη Τσίπρα το 2015: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό».