Τρελαίνει… κόσμο ο αναγεννημένος Χολέμπας (vid+pics)
Με δική του γκολάρα η Γουότφορντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Σαουθάμπτον (1-1). Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει συμμετοχή στα 6 από τα 17 γκολ της αγγλικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει και τις περισσότερες πετυχημένες σέντρες ανά παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ!
Ο Χοσέ Χολέμπας εμφανίστηκε ως «από μηχανής θεός» στο παιχνίδι της Γουότφορντ με την Σαουθάμπτον και με μία γκολάρα στο 82’ έσωσε την ομάδα του από την ήττα και της χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό (1-1).
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι