Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ρελαντί η Λίβερπουλ (2-0)

Στο ρελαντί η Λίβερπουλ (2-0)

Οι κόκκινοι επικράτησαν της Φούλαμ 2-0 με γκολ των Σαλάχ και Σακίρι

Αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Φούλαμ, η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον και επικράτησε με 2-0 της ουραγού της Πρεμιέρ Λιγκ. Σαλάχ και Σακίρι οι δυο σκόρερ των «κόκκινων». οι οποίοι ανέβηκαν στην κορύφη της βαθμολογίας, πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις γύρω από τα καρέ της Φούλαμ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ, μη αφήνοντας ελεύθερους χώρους προς στους «κόκκινους». Το μόνο χρονικό διάστημα που οι γηπεδούχοι είχαν κλασικές ευκαιρίες ήταν από το 13΄ μέχρι το 22΄με τους Σαλάχ και Σακίρι να χάνουν τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, από εκεί και πέρα, η Φούλαμ ανέβασε τις γραμμές της και κατάφερε μα πετύχει τέρμα με τον Μίτροβιτς στο 41΄, αλλά ο επόπτης το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Αμέσως μετά ο Άλισον δίνει συνέχεια γρήγορα στο παιχνίδι, με τη μπάλα να φτάνει στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με υπέροχο τελείωμα «γράφει» το 1-0, μόλις 13 δεύτερα μετά την ακύρωση του τέρματος του Σέρβου.

Το δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Ο Μανέ στο 52΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά στην συνέχεια της φάση ο Σακίρι θα χριστεί σκόρερ, μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον. Μέτα, από το γκολ του Ελβετού, οι reds δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν το παιχνίδι και να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Σίτι με την Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (69′ Χέντερσον), Φαμπίνιο (90′ + 2′ Κεϊτά), Σακίρι (81′ Μίλνερ), Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ

Φούλαμ: Ρίκο, Κρίστι, Οντόι, Μόουσον, Λε Μαρσάντ, Ανγκίσα (84′ Γιοχάνσεν), Τσέιμπερς, Σίρλε (78′ Βιέτο), Κέιρνι (63′ Σερί), Σεσενιόν, Μίτροβιτς.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024