Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα - Μουρίνιο: Μια κόντρα είκοσι χρόνων στο Μάντσεστερ

Γκουαρντιόλα – Μουρίνιο: Μια κόντρα είκοσι χρόνων στο Μάντσεστερ

Αν υπάρχει μια κόντρα που έχει τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι αυτή ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Ζοσέ Μουρίνιο

Σίτι και Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Έτιχαντ για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «πολίτες» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η μάχη των πάγκων είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ έχουν την ευτυχία/δυστυχία να έχουν στην τεχνική τους ηγεσία τους δυο κορυφαίους προπονητές που ανέδειξε ο 21ος αιώνας και έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο καθένας σε διαφορετική χρονική περίοδο από τον άλλον.

Ο λόγος φυσικά είναι για τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο, με την κόντρα των δυο αυτών των τεχνικών να μαγνητίζει τα βλέμματα πριν από κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Καταλανός τεχνικός είναι ο προπονητικός εφιάλτης του Πορτογάλου, καθώς 21 φορές που έχουν έρθει αντιμέτωποι, έχει επικρατήσει 10 φορές, ενώ έχει ηττηθεί μόνο 5, με 6 αγώνες να έχουν έρθει ισόπαλοι. Γεγονός λογικό, καθώς έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές σε ισπανικό και αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024