ΠΑΟΚ : Ο Ζαμπά κάνει τη διαφορά, περιμένοντας τους… άλλους
Πλην του Λέο Ζαμπά, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει το ψωμάκι του. Από τη μια η διαχείριση του Λουτσέσκου και από την άλλη οι επιλογές που έχουν γίνει στα πρόσωπα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο ακριβό πάγκο σε... απραξία.
Οι δυο συνεχόμενες ήττες από τη Βίντι η ισοπαλία από τον Ατρόμητο σε συνδυασμό με το κακό ποδόσφαιρο, που αποδίδει η ομάδα έχουν μια απογοητεύσει στους φίλους της ομάδας. Από εκεί που όλοι πετούσαν στα σύννεφα και κάνανε όνειρα για την ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι με το σούπερ ρόστερ, άρχισαν πλέον να αναθεωρούν κάποιες απόψεις τους.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.