Νίκη του Λεβαδειακού, μεγάλο λάθος από τον διαιτητή
Οι Βοιωτοί πήραν σημαντική νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ, με τον Στανόγεβιτς να σκοράρει δύο φορές. Στο δεύτερο γκολ όμως η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή από την εκτέλεση φάουλ του σκόρερ. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση.
Ο Λεβαδειακός «καίγονταν» για τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να πανηγυρίσει στο φινάλε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 αν και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Αυτό ήταν λάθος του δεύτερου βοηθού, Φωτόπουλου και του διαιτητή, Γρατσάνη, οι οποίοι πήγαν στην σέντρα.
Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 45’ με την εκτέλεση φάουλ του Στανόγεβιτς, αλλά ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του και μ’ αυτό το γκολ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με 2-1. Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες για την φάση υπήρξαν και από τους παίκτες του Λεβαδειακού, καθώς οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μιχόγεβιτς, αλλά ο Γρατσάνης έδωσε φάουλ. Ο Στανόγεβιτς ήταν πάντως ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας, ανοίγοντας το σκορ στο 25’.
Ο ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Αραβίδη στο 43’ αλλά δύο λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα που αναφέραμε στον πρόλογο, με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη και «ξεκόλλησαν» από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.