«Παραδειγματική και ποινική τιμωρία στον χυδαίο συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλο»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και ζήτησε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο πρόεδρο των Πρασίνων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην αντεπίθεση αναφορικά με τα όσα έχει καταγγείλει ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και με την τοποθέτηση των Πρασίνων ότι υπάρχει δωροδοκία των διαιτητών από τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.  Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπάσκετ

«Πληγώθηκε» (πάρα) πολύ από τα λάθη του

Ο Ολυμπιακός πιάστηκε στον... ύπνο στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και αυτό το κακό διάστημα του στοίχισε ακριβά

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Το βλέμμα που «σκοτώνει»

Η ματιά του Εργκίν Αταμάν πριν το τζάμπολ ήταν η εγγύηση για την επιτυχία.

Γιάννης Λαμπίρης
Γιάννης Λαμπίρης
Γιάννης Λαμπίρης
Γιάννης Λαμπίρης

LIVE ο ημιτελικός της Euroleague: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Θα δικαστεί κανονικά ο Άλεκ Μπόλντουιν για το θανατηφόρο ατύχημα στο πλατό ταινίας

Ο δικαστής της υπόθεσης απέρριψε το αίτημα του Άλεκ Μπόλντουιν για την απόρριψης της κατηγορίας για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ως αβάσιμη. Η εργαζόμενη Χαλίνα Χάτσινς πέθανε στα γυρίσματα ταινίας.

Σύνταξη ΙΝ

Ξεκινά η δίκη της Ιταλίδας αντιφασίστριας δασκάλας που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε 3 νεοναζί

Η Ιλάρια Σάλις, 39 ετών, υποστηρίζει ότι διώκεται για τις αντιφασιστικές πεποιθήσεις της σε μια υπόθεση που έχει οδηγήσει σε εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Σύνταξη ΙΝ

Από τη Ράφα μέσω Κερέμ Σαλόμ η ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα

ΗΠΑ και Αίγυπτος συμφώνησαν να επανεκκινήσει η ροή φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα. Οι παραδόσεις είχαν διακοπεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάληψη από το Ισραήλ της Ράφα.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007