Ένα βιβλιοπωλείο στην Κίνα είναι υπόδειγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής
Ονομάζεται Harbook, το κατάστημα 600 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στη Δυτική Λίμνη σχεδιάστηκε από τον Alberto Caiola και απευθύνεται στους νέους αστικούς καταναλωτές
Τα τεράστια γεωμετρικά περίπτερα διασταυρώνονται με επιβλητικές χαλύβδινες καμάρες σε αυτό το καινούριο βιβλιοπωλείο στο Hangzhou, Κίνα, σχεδιασμένο από τον Alberto Caiola.

Ονομάζεται Harbook, το κατάστημα 600 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στη Δυτική Λίμνη σχεδιάστηκε από τον Alberto Caiola και απευθύνεται στους νέους αστικούς καταναλωτές.

Παράλληλα με τα βιβλία, το Harbook ενσωματώνει άλλα στοιχεία του τρόπου ζωής, όπως ένα καφέ, και ένα εκθεσιακό χώρο για τη σύγχρονη δανική επωνυμία Normann Copenhagen, στο κτίριο.

«Για αιώνες, η πόλη και η θρυλική της Δυτική Λίμνη συγκεκριμένα, ενέπνευσαν συγγραφείς, φιλοσόφους και ποιητές», δήλωσε η ομάδα σχεδιασμού. «Το Harbook συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, επεκτείνοντας τη λογοτεχνική κουλτούρα της πόλης, ώστε να συμπεριλάβει τα «νεύματα» στις ευρωπαϊκές παραδόσεις, αλλά με μια προοδευτική σύγχρονη προσέγγιση.»
Η σύγχρονη-συμβατική-παραδοσιακή φιλοσοφία του καταστήματος αντικατοπτρίζεται στο εσωτερικό σχεδιασμό, το οποίο οι σχεδιαστές είπαν εμπνευσμένο από ένα θέμα «imaginary cityscape».

Μια σειρά από καμάρες που έχουν σχεδιαστεί για να φτιάχνουν κλασικά ιταλικά porticos μέσα από το χώρο, ενώ σταθερά εκθέματα είναι διατεταγμένα πανύψηλα γλυπτά για διακόσμηση.
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442