Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ίσως να μη φτάσουμε ποτέ σε συμφωνία για το Brexit»

«Ίσως να μη φτάσουμε ποτέ σε συμφωνία για το Brexit»

Σε τέλμα φαίνεται να έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις όσον αφορά το Brexit για τον υπουργό Εμπόριο της Βρετανίας, Λίαμ Φοξ, ο οποίος εξέφρασε τη θέση ότι το Λονδίνο είναι πολύ πιθανό να μην καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΕ

Σε τέλμα φαίνεται να έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις όσον αφορά το Brexit για τον υπουργό Εμπόριο της Βρετανίας, Λίαμ Φοξ, ο οποίος εξέφρασε τη θέση ότι το Λονδίνο είναι πολύ πιθανό να μην καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΕ.

Όπως ανέφερε ο βρετανός υπουργός, η Βρετανία μπορεί να μην φτάσει σε συμφωνία για την έξοδό της από την ΕΕ λόγω αμφιλεγόμενων προβλημάτων που συνεχίζουν να εμποδίζουν τη συμφωνία.

«Είμαστε μπροστά σε ένα δύσκολο τέλος της διαπραγμάτευσης», δήλωσε ο βρετανός υπουργός.

Σύμφωνα με τον Λίαμ Φοξ, η Βρετανία δεν μπορεί να βρει λύσει σε ένα από τα ακανθώδη ζητήματα, όπως εκείνο της Βόρειας Ιρλανδίας.

Χθες, ο υπουργός Μεταφορών Τζο Τζόνσον παραιτήθηκε έχοντας αποκαλέσει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για το Brexit ένα «τεράστιο λάθος».

Οικονομικά ζητήματα, αλλά και το θέμα των ιρλανδικών συνόρων παραμένουν τα πιο ακανθώδη θέματα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024