Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ήττα της ομάδας από τη Βίντι στη Βουδαπέστη! Αυτό αποκάλυψαν τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ των «Βορείων», το περίφημο «εξπρές» των οποίων έκανε την 55η οδική εκδρομή για να βρεθεί κοντά στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Βόρειοι» αναφέρει:

«Northerners Express No55

Χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά και με κύριο θέμα συζήτησης τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα και το διαφαινόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό επισκεφτήκαμε ένα από τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα της ουγγρικής πρωτεύουσας για να βγάλουμε την καθιερωμένη φωτογραφία για το αρχειακό μουσείο του «Εξπρές των Βορείων». Κάπου εκεί στο λόφο του Γκέλερτ λοιπόν συναντήσαμε και τον αναγεννητή του σύγχρονου ΠΑΟΚ, τον άνθρωπο που πλέον τον θεωρούμε έναν από εμάς, τον Ιβάν Σαββίδη.

Εμφανώς στεναχωρημένος και προβληματισμένος, αφού μας χαιρέτησε μας ζήτησε συγνώμη για τη χθεσινή ήττα απολογούμενος για μια από τις μαύρες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας της ομάδας μας. Ακολούθησαν εκπληκτικά αποκαλυπτικοί διάλογοι που φυσικά και δεν πρόκειται να δώσουμε στη δημοσιότητα σεβόμενοι τον άνθρωπο

Συνεχίζουμε της επιστροφή μας…

NORTHERNERS PAOK FANS»