Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη»

Μπλατ: «Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (9/11, 21:00)

«Είναι ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη». Τάδε έφη Ντέιβιντ Μπλατ την παραμονή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ (9/11, 21:00)

Ο αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση των Ερυθρόλευκων την Πέμπτη στο ΣΕΦ και ανέφερε αρχικά: «Είναι διπλή χαρά και ευχαρίστηση, το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους. Θα είναι ένα σπουδαίο για την EuroLeague, αλλά είναι και το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο με παράδοση και αντιπαλότητα. Ελπίζω το παιχνίδι να είναι αντάξιο της παράδοσης και της ιστορίας των ομάδων».

Αναφορικά με το κλειδί της αναμέτρησης, ο Μπαλτ είπε: «Δεν θα υπάρχει μόνο ένα κλειδί. Υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα εκτός έδρας ματς και πρέπει να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και στα 40′, να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να έχουμε αρκετές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μάλιστα θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι στον Ερυθρόλευκο πάγκο, για το οποίο υποστήριξε πως: «Έχω δώσει πολλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην τωρινή μου ομάδα, τον Ολυμπιακό. Αυτό με έκανε μέρος της παράδοσης των ομάδων. Τώρα έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτών των αγώνων. Ίσως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη. Ανυπομονώ για αυτό» και συνέχισε αναφορικα με το αν η ομάδα του αγωνίζεται καλύτερα μακριά από το ΣΕΦ: «Όχι δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω πως η πίεση μάς δημιουργεί πρόβλημα. Απλά κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι στην EuroLeague. Πιστεύω πως παίζουμε καλά».

Ερωτώμενος τώρα για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος μετά το πρόγραμμά του, είδε με πολιτικά την προπόνηση και για το γεγονός ότι δεν θα παίξει, έδειξε έκπληξη και δήλωσε: «Ποιος το είπε αυτό; Θα δούμε αύριο. Κοιτάμε καθημερινά την κατάστασή του».

Τέλος για την συνεργασία του με τον Κιθ Λάνγκφορντ στην Μακάμπι το 2011-12 και για το γεγονός πως τον ξέρει καλά από τότε είπε: «Tον γνωρίζω πολύ καλά. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω πόσο θα παίξει. Αν παίξει λιγότερο, θα είναι καλό για εμάς. Δεν το γνωρίζω, όμως. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ποιότητα του, αλλά και των άλλων παικτών του Παναθηναϊκού» για να κλείσει αναφορικά με τους νέους παίκτες της ομάδας του πως: «έχουν δουλέψει πολύ καλά. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο,έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην πρώτη τους σεζόν στην EuroLeague και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία τους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024