Η Νέα Δημοκρατία προβαίνοντας σε ανακοίνωσή της σχετικά με τον βανδαλισμό που έγινε στο σπίτι του Γίαννη Μπουτάρη, αναφέρει ότι «μέθοδοι βίας και τρομοκρατίας δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη Δημοκρατία μας».

Κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται το σπίτι του.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον όροφο όπου διαμένει, έβαψαν την πόρτα με κόκκινο σπρέι και έγραψαν στον τοίχο τη λέξη «προδότη».

Ο Γιάννης Μπουτάρης αιφνιδιασμένος απευθύνθηκε αμέσως στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία έστειλε αστυνομικούς στο χώρο για να κάνουν τη σχετική έρευνα.

Ο ίδιος πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων μέσα στις επόμενες ώρες.

«Θεωρώ πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου. Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Μπουτάρης.

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε στον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας