Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδάλισαν το σπίτι του Γιάννη Μπουτάρη

Βανδάλισαν το σπίτι του Γιάννη Μπουτάρη

Ο δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έσπευσε στο χώρο για έρευνα, ενώ τις επόμενες ώρες θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων

Το σπίτι του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, βανδάλισαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δράστες μπήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον όροφο, όπου διαμένει ο κ. Μπουτάρης κι έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος, ενώ έγραψαν στον τοίχο της οικοδομής τη λέξη «προδότη».

Ο δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έσπευσε στο χώρο για έρευνα, ενώ τις επόμενες ώρες θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

«Θεωρώ πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου. Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Μπουτάρης.

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε στον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024