Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται ο Άρης, μετά την αποχώρηση του Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα (07/11) στο προπονητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου, μετά το χτεσινό τους ρεπό, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (12/11, 7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του Τόλη Τερζή, που ήταν στο προπονητικό τιμ από την αρχή της σεζόν, καθώς και του Πασχάλη Μελισσά, προπονητή της Κ19 του Άρη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δυο τους θα είναι αυτοί που θα καθοδηγήσουν την ομάδα στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.