
Κανονικά το πάρτι του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική
Τα μέλη της συλλογικότητας κατάφεραν να μπουν στο κτίριο από το πλάι
Κατάφεραν τελικά τα μέλη του Ρουβίκωνα να μπουν στην Φιλοσοφική Σχολή παρά το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος ήταν κλειδωμένη.
Τα μέλη της συλλογικότητας βρήκαν νέα δίοδο από το πλάι του κτιρίου και το πρωί μπήκαν στο χώρο και ξεκίνησαν να «στήνουν» το γλέντι τους.
Μετέφεραν κρασιά, μπύρες, τσίπουρα, και μάλιστα έβγαλαν και τις κλασικές αναμνηστικές τους φωτογραφίες:
Σε ανάρτησή τους στο Facebook τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν: «Παρά τις προσπάθειες της Καραμαλέγκου, σπάσαμε το lock out της σχολής και το στέκι μας άνοιξε κανονικά. Το ρεμπέτικο γλέντι θα γίνει όπως ανακοινώθηκε, στη 13.00. Ανοιχτή είναι η είσοδος του 3ου (στα δεξιά της κεντρικής εισόδου)».
- Γερμανία: Φωτιά σε νοσοκομείο – Τουλάχιστον δυο νεκροί, δεκάδες τραυματίες
- Βενεζουέλα: 7ημερο εθνικό πένθος ενώ αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Αγώνας επιβίωσης για τους επιζώντες
- Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση μαρτύρων
- Τα πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS για το επίπεδο των φοιτητών
- Η Τόρι Σπέλινγκ για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου


