
Κανονικά το πάρτι του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική
Τα μέλη της συλλογικότητας κατάφεραν να μπουν στο κτίριο από το πλάι
Κατάφεραν τελικά τα μέλη του Ρουβίκωνα να μπουν στην Φιλοσοφική Σχολή παρά το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος ήταν κλειδωμένη.
Τα μέλη της συλλογικότητας βρήκαν νέα δίοδο από το πλάι του κτιρίου και το πρωί μπήκαν στο χώρο και ξεκίνησαν να «στήνουν» το γλέντι τους.
Μετέφεραν κρασιά, μπύρες, τσίπουρα, και μάλιστα έβγαλαν και τις κλασικές αναμνηστικές τους φωτογραφίες:
Σε ανάρτησή τους στο Facebook τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν: «Παρά τις προσπάθειες της Καραμαλέγκου, σπάσαμε το lock out της σχολής και το στέκι μας άνοιξε κανονικά. Το ρεμπέτικο γλέντι θα γίνει όπως ανακοινώθηκε, στη 13.00. Ανοιχτή είναι η είσοδος του 3ου (στα δεξιά της κεντρικής εισόδου)».
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία

