Με ανάρτηση του στο facebook ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει ότι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα έξω από σπίτια μελών της συλλογικότητας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος τα σπίτι των μελών του Ρουβίκωνα είναι σε αστυνομικό κλοιό και γίνονται συνέχεια προσαγωγές και κλήσεις στην ασφάλεια για διάφορες υποθέσεις.

Στην ίδια ανάρτηση το ηγετικό στέλεχος της ομάδας προειδοποιεί ότι «θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Χτές το βράδυ, φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας. Εδώ και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων από μας είναι σε αστυνομικό κλοιό. Οι παρακολουθήσεις από την ασφάλεια είναι καθημερινές. Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας από τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ. Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες. Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας. Ο άρειος πάγος κάθε τρεις και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν. Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω από τα σπίτια μας.

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του. Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.»

Γράψτε το σχόλιο σας