Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κινδύνευσε γνωστή δημοσιογράφος όταν έπεσε με το Ι.Χ. της σε χαράδρα

Κινδύνευσε γνωστή δημοσιογράφος όταν έπεσε με το Ι.Χ. της σε χαράδρα

Η Ηρώ Καριοφύλλη του Alpha έπεσε σε χαράδρα επιστρέφοντας στο σπίτι της

Μια απότομη στροφή στις ερημιές της Κηφισιάς, έστειλε στο γκρεμό το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του Alpha Ηρούς Καριοφύλλη. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την αστυνομική ρεπόρτερ η οποία βγήκε από το τσακισμένο αυτοκίνητο αλώβητη, όμως το σοκ της πτώσης ήταν μεγάλο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:30. Η Ηρω Καριοφύλλη, είχε φύγει από το κανάλι της Κηφισιάς και επέστρεφε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Βρισκόταν σε ένα στενό δρόμο ανεβαίνοντας προς την Πεντέλη, όταν ξαφνικά, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του μαύρου Smart και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων. Το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει, παρά το χειρόφρενο που είχε τραβήξει και ευτυχώς ένα δέντρο έκοψε την πορεία προς το κενό.

Η δημοσιογράφος παρά το σοκ, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες για το σημείο της πτώσης τους είπε, αυτό που της φώναζε ένας φύλακας πολυτελούς κατοικίας που είδε από τις κάμερες το σκηνικό και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024