Ομηρία Ιταλία : Να μιλήσει με τον Σαλβίνι θέλει ο μαφιόζος
Με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, θέλει να μιλήσει ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος κρατάει ομήρους ταχυδρομικούς υπαλλήλους εισβάλλοντας σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια
Με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, θέλει να μιλήσει ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος κρατάει ομήρους ταχυδρομικούς υπαλλήλους εισβάλλοντας σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια .
Ο Αμάτο, ο οποίος φέρει μαχαίρι, αρχικά απελευθέρωσε τους πελάτες του ταχυδρομείου και στην συνέχεια μια ταμία, η οποία αισθάνθηκε άσχημα. Αυτή τη στιγμή κρατάει ομήρους τέσσερεις υπαλλήλους.
Ο Φραντσέσκο Αμάτο είναι 55 ετών, μέλος της μαφίας της Καλαβρίας Ντράγκετα και πριν λίγες ημέρες καταδικάσθηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης για μαφιόζικη δράση. Κατάφερε, όμως, να διαφύγει, προσωρινά της σύλληψης και να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζούσε.
Οι υπεύθυνοι των καραμπινιέρων ελπίζουν να τον πείσουν να παραδοθεί, αλλά στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων για να επέμβουν, αν κριθεί αναγκαίο, με ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.