Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομηρία Ιταλία : Να μιλήσει με τον Σαλβίνι θέλει ο μαφιόζος

Ομηρία Ιταλία : Να μιλήσει με τον Σαλβίνι θέλει ο μαφιόζος

Με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, θέλει να μιλήσει ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος κρατάει ομήρους ταχυδρομικούς υπαλλήλους εισβάλλοντας σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια

Με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, θέλει να μιλήσει ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος κρατάει ομήρους ταχυδρομικούς υπαλλήλους εισβάλλοντας σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια .

Ο Αμάτο, ο οποίος φέρει μαχαίρι, αρχικά απελευθέρωσε τους πελάτες του ταχυδρομείου και στην συνέχεια μια ταμία, η οποία αισθάνθηκε άσχημα. Αυτή τη στιγμή κρατάει ομήρους τέσσερεις υπαλλήλους.

Ο Φραντσέσκο Αμάτο είναι 55 ετών, μέλος της μαφίας της Καλαβρίας Ντράγκετα και πριν λίγες ημέρες καταδικάσθηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης για μαφιόζικη δράση. Κατάφερε, όμως, να διαφύγει, προσωρινά της σύλληψης και να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζούσε.

Οι υπεύθυνοι των καραμπινιέρων ελπίζουν να τον πείσουν να παραδοθεί, αλλά στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων για να επέμβουν, αν κριθεί αναγκαίο, με ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024