Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τριπλό κέρδος ενός διπλού

Το τριπλό κέρδος ενός διπλού

Το αυτονόητο είναι το τρίποντο μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Πέρα από αυτό όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε και τους Σα, Σισέ και Κούτρη που με την παρουσία τους εδραίωσαν την θέση τους στην ομάδα. Το Μιλάνο που τους ενώνει και η κοινή πορεία τους

Το βασικό για τον Ολυμπιακό ήταν η νίκη στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη. Η νίκη που ήρθε για τους ερυθρόλευκους σε μια σκληρή έδρα που ο βασικός ανταγωνιστής του πέρασε πριν λίγες εβδομάδες με μπόλικη δόση τύχης. Για τον Ολυμπιακό το διπλό στο Βικελίδης σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μεγάλης προσπάθειας που αφήνει πίσω του την γκίνια που τον «χτύπησε» στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και την κάκιστη εικόνα που είχε στο Ηράκλειο. Με τον Απόλλωνα επανήλθε στις νίκες αλλά με ζόρι, στο Βικελίδης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που μπορεί να «επενδύσει» πάνω σε αυτό έχοντας βεβαίως ως αναγκαία την επικράτηση και κόντρα στον «αιώνιο» του αντίπαλο την ερχόμενη Κυριακή.

Πέρα από το αυτονόητο κέρδος από το διπλό με τον Άρη ο Ολυμπιακός κέρδισε πολλά και σε ατομικό επίπεδο. Ο Ζοσέ Σα, ο Σισέ και ο Κούτρης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, πέραν του Νάτχο που μας έχει συνηθίσει πλέον να έρχεται από τον πάγκο και να αλλάζει την ροή των αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024