ΝΔ για μήνυση Κοτζιά : Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε σταματά να μας εκπλήσσει
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων
«Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις» προσθέτει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.