Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση : Προβάδισμα ΝΔ 9,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Τι πιστεύουν οι πολίτες για Σόρος

Δημοσκόπηση : Προβάδισμα ΝΔ 9,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Τι πιστεύουν οι πολίτες για Σόρος

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Σφοδρή θα είναι η μάχη για την τρίτη θέση, καθώς η δημοσκόπηση δίνει 6,9% στη ΧΑ και 6,5% στο ΚΙΝΑΛ.

Tην πεποίθηση ότι ο αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας εκφράζουν τέσσερις στους δέκα Έλληνες (43%) σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση»!

Προβάδισμα 9,7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, ενώ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στις επόμενες εκλογές θα προκύψει πεντακομματική Βουλή.

Αναλυτικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Σφοδρή θα είναι η μάχη για την τρίτη θέση, καθώς η δημοσκόπηση δίνει 6,9% στη ΧΑ και 6,5% στο ΚΙΝΑΛ. Το ΚΚΕ βρίσκεται στην πέμπτη θέση σημειώνοντας 6%, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται κάτω από το όριο του 3% που τους επιτρέπει την είσοδό τους στην επόμενη Βουλή. 12% δηλώνουν αναποφάσιστοι. Η συσπείρωση της ΝΔ φτάνει το 84% ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται στο 53%.

Σε ό,τι αφορά τον Σόρος, και στον απόηχο των καταγγελιών Καμμένου, η πλειοψηφία θεωρεί ότι το 43% θεωρεί πως ο Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, ενώ ποσοστό 40% δεν γνωρίζει και δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα. Μόνο το 17% δηλώνει ότι ο Τζόρτζ Σόρος δεν παρεμβαίνει στη χώρα.

Αναφορικά με τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 56% θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιο το Σκοπιανό. Το ίδιο ποσοστό κρίνει αρνητικά την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024