Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το σπίτι στην Γαλλία είναι για φάγωμα!

Αυτό το σπίτι στην Γαλλία είναι για φάγωμα!

Κυριολεκτικά....

Πεθαίνετε για σοκολάτα; Το αγαπημένο σας παραμύθι είναι το «Χάνσελ και Γρέτελ»; Μήπως ο αγαπημένος σας ήρωας είναι ο Γουίλι Γουόνκα; Τότε αυτό το σπιτικό είναι η απάντηση στα όνειρα σας και βρίσκεται στο Σεβρ της Γαλλίας.

Όχι, αυτό δεν είναι απλώς ένα εξοχικό σπίτι γεμάτο σοκολάτα. Αντ ‘αυτού, είναι ένα εξοχικό σπίτι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το γλυκό πράγμα που βρίσκεται στο γυάλινο σπίτι L’Orangerie Ephémère στους κήπους της Cité de la Céramique.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον Jean-Luc Decluzeau, το διάσημο χειροποίητο chocolatier που ειδικεύεται σε γλυπτά σοκολάτας, αυτό το μοναδικό εξοχικό σπίτι σοκολάτας 18 τετραγωνικών μέτρων κατασκευάστηκε από περίπου 1,5 τόνους σοκολάτας.

Η εξοχική κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες, οι οποίοι θα περιτριγυριστούν από απολαύσεις όπως τοίχους από σοκολάτα, στέγη σοκολάτας, τζάκι, σαλονάκι, ρολόι, κύπελλα, βιβλία και πολυτελή γλυκό πολυέλαιο σοκολάτας.

Τα καλά νέα για τους διαβητικούς σοκολατοφάγους είναι ότι πολλά από τα απολαυστικά αντικείμενα στο εξοχικό σπίτι είναι πραγματικά βρώσιμα. Και, πέρα ​​από το ότι περιτριγυρίζεται από σοκολάτες, οι φιλοξενούμενοι που είναι αρκετά τυχεροί για να κάνουν κράτηση θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν πώς να φτιάξουν το νόστιμο επιδόρπιο σε ένα εργαστήριο αφιερωμένο στην κατασκευή εξατομικευμένων σαλέ σοκολάτας. Σας ήρθε λιγούρα;

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024