Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Έως αύριο θα παραδοθεί η σορός του
Ο κ. Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς»
Στην εκτίμηση ότι οι αλβανικές αρχές θα παραδώσουν μέχρι αύριο τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας Ε. Ναυρίδης.
Μιλώντας στον ANT1 , υπογράμμισε ότι η έρευνα της αλβανικής Αστυνομίας δεν έχει σχέση με την παράδοση της σορού του Κωναντίνου Κατσίφα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την άρνηση της πρώην συζύγου του 35χρονου να πάει να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, η έρευνα των Αρχών της γειτονικής χώρας έχει ολοκληρωθεί, αφού δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας.
Ο δικηγόρος εκτιμά πως μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια Κατσίφα.
Ο κ. Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα