Θ. Γιαννακόπουλος: «Τα νέα παιδιά έδειξαν πως αξίζουν να παίζουν στην ομάδα»
Ο ιστορικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0 με την ΑΕΚ και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του.
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον ιστορικό ηγέτη της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού να χαρακτηρίζει δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0 ανάμεσα στο Τριφύλλι και την ΑΕΚ (0-0), για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο πρώην πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε επίσης ότι τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα έδειξαν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του συλλόγου και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ηταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός, τα νέα παιδιά έδειξαν πως αξίζουν να παίζουν στην ομάδα. Με την πάροδο του χρόνο ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Τέλος ο Πέριν από τον Ολυμπιακό
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442