Στην επίσκεψη των Σικάγο Μπουλς στην Ατλάντα για την αναμέτρηση με τους Χοκς υπήρξε μια μονομαχία από τα… παλιά, καθώς ο Βινς Κάρτερ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ντουέιν Γουέιντ.
Οι δύο βετεράνοι σούτινγκ γκαρντ μετά την αναμέτρηση αντάλλαξαν φανέλες, δείχνοντας τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.
Μάλιστα φαίνεται πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν τους στον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς ο σταρ των Χιτ θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, δρόμο που μάλλον θα ακολουθήσει και ο 41χρονος πλέον Κάρτερ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League