«Δειλό» χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή απάντησή του σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ο κ. Κοτζιάς είναι «δειλός»καθώς δεν «μπορεί να πει άθλιο τον Πάνο Καμμένο».

Ο κ. Γεωργιάδης προέβη σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κοτζιάς, χαρακτηρίζοντας ως «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος». Ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια ανάρτηση στο Twitter την οποία χαρακτήρισε «άθλια» την Νέα Δημοκρατία και την κατηγόρησε για αναπαραγωγή συκοφαντιών του κοινού ποινικού δικαίου.

«Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία». Έγραψε ο κ. Κοτζιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο @NikosKotzias επιτίθεται στη ΝΔ και την αποκαλεί «άθλια» διότι είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να πει «άθλιο» τον Καμμένο του οποίου τις κατηγορίες ότι τα έπαιρνε από τον Σόρος, μέσω της εταιρίας με τις visa, όπως δήλωσε on camera στο Star, επανέλαβε η ΝΔ. Δειλό Ανθρωπάκι!»