Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυση του πρώην αντιδημάρχου για τον γάμο «μαϊμού» στην Χαλκίδα

Μήνυση του πρώην αντιδημάρχου για τον γάμο «μαϊμού» στην Χαλκίδα

Ο κ. Γουρνής υποστηρίζει ότι δεν τέλεσε ποτέ τον συγκεκριμένο γάμο «μαϊμού» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του δίγαμου γιατρού από την Χαλκίδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του. Ο κ. Γουρνής υποστηρίζει ότι δεν τέλεσε ποτέ τον συγκεκριμένο γάμο «μαϊμού» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει στην μήνυση του ο κ. Γουρνής:

«Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και 31 Αυγούστου του 2014, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, είχα μεταξύ άλλων και την αρμοδιότητα να τελώ πολιτικούς γάμους. Την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ότι φέρεται να έχω τελέσει και υπογράψει την με αρ. 3712/06-2014 άδεια γάμου, δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο δημοτικό κατάστημα μεταξύ των συζύγων …………. και ……….. . Επίσης από την αρμόδια υπηρεσία ενημερώθηκα ότι ως προς το σύνολο της η δήλωση αυτή τέλεσης πολιτικού γάμου είναι ψευδής, πλαστή και ανυπόστατη, καθώς ουδέποτε τέλεσα τον ανωτέρω γάμο.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω μήνυση κατά αγνώστου για το αδίκημα της πλαστογραφίας, αφού η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας. Συνέπεια των ανωτέρω ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας (216ΠΚ)…..»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024