
Ρεκόρ 58 χρόνων έσπασε η Παρί με το 12 στα 12
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε και τη Λιλ, με 2-1 το βράδυ της Παρασκευής και έφτασε τις 12 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα βάζοντας τέλος σε ένα ρεκόρ που κρατούσε 58 χρόνια!
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει αντίπαλο στο γαλλικό πρωτάθλημα και κόντρα στη Λιλ πέτυχε ακόμη μία νίκη (2-1) φτάνοντας τις 12 σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.
Επίδοση ρεκόρ φυσικά για το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως παράλληλα είναι η καλύτερη επίδοση σε ξεκίνημα σεζόν εδώ και 58 χρόνια στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στην Τότεναμ από τη σεζόν 1960-61 όταν οι «Πετεινοί» είχαν κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς κατακτώντας στο τέλος της σεζόν και το πρωτάθλημα που είναι και το τελευταίο μέχρι σήμερα στην ιστορία της.
Το ερώτημα βέβαια με την Παρί είναι που θα σταματήσει αυτό το σερί μιας και δείχνει να μην μπορεί κανείς να την κοντράρει.
- Ανδρουλάκης: Το δημογραφικό θα είναι η μεγάλη οικονομική και κοινωνική νάρκη τα επόμενα χρόνια
- Ντελίριο στο ΣΕΦ για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός




