Live ο τελικός του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο
Το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στους κρίκους διεκδικεί αυτή τη στιγμή ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Ντόχα
Το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στους κρίκους διεκδικεί αυτή τη στιγμή ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Ντόχα.
Σε περίπτωση που κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, θα γίνει ο πολυνίκης Έλληνας στην διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Βλάση Μάρα που έχει δύο χρυσά κι ένα χάλκινο, αλλά θα γίνει ακόμη κι ένας από τους τρεις γυμναστές στην ιστορία της ενόργανης, που θα έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ένα αγώνισμα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League