Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειδικά μισθολόγια: Κατατίθεται στη Βουλή το ν/σ για τα αναδρομικά

Ειδικά μισθολόγια: Κατατίθεται στη Βουλή το ν/σ για τα αναδρομικά

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει την εφάπαξ καταβολή όλου του ποσού των αναδρομικών που αναλογεί στις συγκεκριμένες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας

Την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επιστροφή των αναδρομικών στους ένστολους, τους δικαστικούς, τους πανεπιστημιακούς και τους γιατρούς.

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει την εφάπαξ καταβολή όλου του ποσού των αναδρομικών που αναλογεί στις συγκεκριμένες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάθεση στη συνέχεια σειράς άλλων νομοσχεδίων που θα αφορούν τις φοροελαφρύνσεις και τα άλλα θετικά μέτρα που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός.

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών τους ελεύθερους επαγγελματίες, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων, η επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους νέους εργαζόμενους και η καταβολή επιδόματος ενοικίου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024