
Χαρακτήρα χτίζεις στα δύσκολα
Ο νεανικός Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τούμπα καλείται ν’ αποδείξει κόντρα στην ΑΕΚ ότι μπορεί να πανηγυρίσει μεγάλες νίκες.
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα κλειδιά για τη συνέχεια της σεζόν.
Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να κρατήσει το αήττητο στην Τούμπα, έδειξε για ένα ημίχρονο ότι έχει δυνατότητες, αλλά φάνηκε παράλληλα ότι του λείπει το κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι πως οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη κουβαλούν από το ξεκίνημα το -6.
Όσο θετική, λοιπόν κι αν κρίνεται έως τώρα η πορεία τους, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται ξανά εκτός πεντάδας. Εκτός του βασικού στόχου -μαζί με το κύπελλο- που είναι η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Έμπολα: ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς ανακοίνωσαν κοινά μέτρα προστασίας
- Προχωρά σε τηλεφωνικές κλήσεις η ΑΑΔΕ για χρέη – Τι πρέπει να προσέξετε
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στον στρατό του Ισραήλ να καταλάβει το 70% της Γάζας




