
Μελίγια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4
Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδώρησε με 4 γκολ την Μελίγια (4-0) στο πρώτο ματς για τη φάση των 32 του Copa del Rey.
Το ματς κόντρα στην Μελίγια για το Copa del Rey, σηματοδότησε μια νέα εποχή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απομάκρυνση του Λοπετέγι. Ο Σαντιάγο Σολάρι έκανε το ντεμπούτο του στον πάγο της πρώτης ομάδας και χρησιμοποίησε μια ομάδα με μείγμα βασικών και αναπληρωματικών.
Αυτοί ανταποκρίθηκαν ιδανικά, με καλύτερο παίκτη τον Οντριοθόλα που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, καθάρισαν την αντίπαλό τους. Την αρχή έκανε ο Μπενζεμά που μετέτρεψε σε γκολ της ασίστ του Οντριοθόλα στο 28’ για να κάνει το 2-0 στο 41’ ο Ασένσιο.
Στο 79’ ο νεαρός δεξιός μπακ της Βσίλισσας έκανε το 3-0, πριν δώσει την ευκαιρία με τη δεύτερη ασίστ του στο ματς, στον Γκονζάλες να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Τυπική πλέον η ρεβάνς το Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τους μερένχες να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.
- Jazz Week on the roof
- Φεστιβάλ Λόγου & Τέχνης ΖΟΡΜΠΑΣ: Ένα ταξίδι στον κόσμο του εμβληματικού ήρωα του Νίκου Καζαντζάκη
- ΕΛΑΣ: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζεται με τα βοοειδή – Έχουν σταλεί τα έγγραφα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε οποιασδήποτε μορφής νέα τρομοκρατία εμφανιστεί» – Μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη
- KKE: Ερώτηση της ΕΟ για την άμεση παύση της συνδικαλιστικής δίωξης Πανεπιστημιακών στο ΑΠΘ
- Summer Soul Food: 5 συνταγές για τάπερ στην παραλία
