Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο: Βήμα πρόκρισης στο 90+2' για την Ξάνθη

Κύπελλο: Βήμα πρόκρισης στο 90+2′ για την Ξάνθη

Ο Κασάδο πέτυχε το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων

Μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Κέρκυρας με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κασάδο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και με τη νίκη της αυτή η Ξάνθη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον έβδομο όμιλο.

Τέσσερις βαθμούς έχει και ο ΟΦΗ ενώ η Κέρκυρα έχει τρεις πόντους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η τελευταία αγωνιστική του ομίλου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τρεις ομάδες (ΟΦΗ, Ξάνθη και Κέρκυρα) διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ευκαιρίες για τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες αλλά η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες και η ομάδα της Θράκης πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Κασάδο στο 92′. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, εκτέλεσε φάουλ από την μεσαία γραμμή και ο Κασάδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Κούρος, Ζορμπάς, Κρητικός, Βίλα, Λινάρδος, Αποστολίδης (62’ Σιατραβάνης), Κρητικός.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Σιλά (52’ Κασάδο), Κίκε, Καμαρά, Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν (46’ Κοβάσεβιτς), Γέντρισεκ (65’ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024