Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο: Καρέ ο Λουκίνας, 5αρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο: Καρέ ο Λουκίνας, 5αρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Γιάννη Λουκίνα να πετυχαίνει καρέ τερμάτων ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 5-0 τη Θύελλα Καμαρίου (ομάδα Γ' ΕΘνικής) και πέτυχε το 2 στα 2 στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου

Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Γιάννης Λουκίνας πέτυχε καρέ τερμάτων και ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στο ευρύ 5-0 απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου (ομάδα που μετέχει στη Γ’ Εθνική) στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανωτερότητα της ηπειρώτικης ομάδας φάνηκε από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουκίνας με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κακούμπα, άνοιξε το σκορ. Στο 31′, ο έλληνας επιθετικός έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, σκοράροντας από κοντινή απόσταση.

Δέκα λεπτά αργότερα ο 27χρονος ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, σκοράροντας μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να είναι εξουδετερωμένος.

Ίδιο έργο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενος να μην μπορούν να αντιδράσουν σε καμία περίπτωση και τους παίκτες του ΠΑΣ να είναι ασταμάτητοι. Στο 68ο λεπτό ο Σκόνδρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4-0), ενώ στο 71′ ο Λουκίνας ολοκλήρωσε το καρέ των γκολ του με νέα κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 5-0.

Έτσι ο ΠΑΣ έφτασε τους 6 βαθμούς και την 1η θέση του 8ου ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Ατρόμητος 3
Ηρακλής 3
Θύελλα Καμαρίου 0

ΠΑΣ Γιάννινα: Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60′ Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72′ Ναουμέτς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (66′ Ξυδάς).

Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Λύγνος (65′ Βλαβιανός), Γελαδάρης, Μαντούσης (56′ Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμιτζής, Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024