Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κρατάει όπλο να πυροβολείται

Προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κρατάει όπλο να πυροβολείται

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες»

Μια προκλητική δήλωση έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας», σχολίασε ο κ. Πάγκαλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «πάγιες», ενώ σημείωσε πως «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».

«Εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι», σχολίασε ο πρώην υπουργός αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η χώρα μας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024