Mάλλον χωρίς τη συναίνεση του ομίλου Fiat-Chrysler Automobiles που κρατά προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά, οι διοργανωτές της έκθεσης του Los Angeles (26 Νοεμβρίου-9 Δεκεμβρίου) επιβεβαίωσαν την παρουσία ενός pickup της Jeep, το οποίο βάσει των προϊόντικών σχεδίων της φίρμας δεν μπορεί να είναι άλλο από το Scrambler, την pickup έκδοση του νέου Wrangler.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το νέο ειδικών αποστολών όχημα που θα προστεθεί σύντομα στην γκάμα της Jeep, οι κατασκοπικές λήψεις και οι σχετικές πληροφορίες αρκούν για να δώσουμε μια σαφή εικόνα για το νέο pickup.

Αναλυτικότερα, εκτός από τη δεδομένη κοινή σχεδιαστική και τεχνολογική αφετηρία με το Wrangler, το αμερικανικό pickup όντας διπλοκάμπινο αναμένεται να προσφέρει φιλοξενία σε πέντε άτομα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει τις διαμορφώσεις του μοντέλου όπου βασίζεται και εκτός από την κλειστή έκδοσή του, θα προσφέρεται σε εκδόσεις με αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή ή/και αναδιπλούμενο παρμπρίζ.

Σε ό,τι αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους 635 κιλών αλλά και τη δυνατότητα ρυμούλκησης βάρους έως και 2,948 κιλών.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Scrambler αναμένεται να αντικατοπτρίζει την γκάμα του Wrangler όντας διαθέσιμο με τον ατμοσφαιρικό Pentastar V6 των 3,6 λίτρων απόδοσης 272 ίππων, το diesel μοτέρ των 2,2 λίτρων με ισχύ 200 ίππων και τον Turbo τετρακύλινδρο των 2,0 λίτρων σε εκδοχές ισχύος έως 272 ίππους.

Όπως και στο Wrangler αναμένεται να προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ενώ κοινός παρονομαστής για όλες τις εκδόσεις θα είναι το εμβληματικό σύστημα τετρακίνησης της αμερικανικής φίρμας σε συνδυασμό με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.