Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού (15-2)

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία διέλυσε με 15-2 τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το πειραιώτικο ντέρμπι με τον Εθνικό, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης του Α’ ομίλου. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε στο Κολυμβητήριο του Αλίμου με 15-2 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκες επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +7 (0-7).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας με την ασφυκτική άμυνά τους «έπνιξαν» τις αντιπάλους τους και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά και να φτάνει εύκολα στο 15-2. Το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Τσουκαλά με 4 γκολ, ενώ τρία είχε η Αβραμίδου και από δύο οι Εγκενς, Ασημάκη και Μαργαρίτα Πλευρίτου. Από τον Εθνικό, από ένα γκολ πέτυχαν οι Λούδη και Μπάξτερ.

Εθνικός – Ολυμπιακός 2-15 (0-3, 0-4, 1-5, 1-3)

Εθνικός (Κωνσταντίνος Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν. 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Παπαναστασίου Δ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη θεσμική υπόληψη και δημοκρατική λειτουργία της Βουλής η κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών

«Έχουν την αυταπάτη ότι με το μαύρο στη ζωντανή μετάδοση θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη άνεση στις διαδικασίες συγκάλυψης; Κάνουν λάθος», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύνταξη

«Προτιμούσα να έχω γεννήσει ένα σκυλάκι» - Ο αποξενωμένος γιος της Μπριζίτ Μπαρντό, Νικολά-Ζακ Σαριέ

Μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Μπριζίτ Μπαρντό είχε πολλούς ρόλους, ωστόσο ένα πράγμα για το οποίο δεν ήθελε ποτέ να γίνει γνωστή ήταν το να είναι μητέρα.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Μήνυση Πλακιά για το ξεμπάζωμα των Τεμπών επί θητείας Κώστα Αγοραστού - Οι «υπερτιμολογήσεις στα πέντε υποέργα»

Μήνυση για υπερτιμολογήσεις στα πέντε υποέργα της περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορούσαν τη διαμόρφωση του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπων, κατέθεσε ο Νίκος Πλακιάς.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007