Με τον Ερέρα να κάνει ολικό ροτέσιον ο Άρης υποδέχεται σήμερα (5.15 μ.μ) τον Αήττητο Σπάτων στο Κλεάνθης Βικελίδης για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου
Την νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου θέλει στο σημερινό (5.15 μ.μ) παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων ο Άρης.
Ο Πάκο Ερέρα έχει αφήσει εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς παίκτες, ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, και θα παρατάξει μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά στο 90+1’ με τον Ρόβε και έφυγαν με το διπλό από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».