Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αγκάλιασε» την πρόκριση ο Αστέρας Τρίπολης

«Αγκάλιασε» την πρόκριση ο Αστέρας Τρίπολης

Με σκόρερ τον Μαρκ Φερνάντεζ στο 33' ο Αστέρας Τρίπολης διπλασίασε τις νίκες του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του.

Στους 6 βαθμούς έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, επικράτησε με 1-0 στα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική του θεσμού.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Φερνάντεθ στο 33ο λεπτό.

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, χρησιμοποποιώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Δουβίκα. Οι Αρκάδες μπήκαν «μουδιασμένα» στο πρώτο 15λεπτο, με τα Τρίκαλα να έχουν καλύτερη εικόνα. Μάλιστα στο 3ο λεπτό λίγο έλειψε οι γηπέδούχοι να ανοίξουν το σκορ. Μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια ο Συμελίδης, ξεπέρασε τους αντιπάλους του, αλλά στο τέλος ο Παπαδόπουλος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Σταδιακά ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους πήρε τα ηνία του ματς. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 20′, όταν ο Τσιλιανίδης αστόχησε από καλή θέση σε προβολή που επιχείρησε.

Τελικά το 1-0 έγινε στο 33′. Ο Τσιλιανίδης σέντραρε συρτά από δεξία στον Φερνάντεθ. Ο τελευταίος δεν έκανε καλό κοντρόλ, ωστόσο (και με δόση τύχης) κράτησε τη μπάλα στην κατοχή του και με κοντινό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη 2-3 καλές στιγμές ως το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 38’΄και το 40′ (κεφαλιά του Δουβίκα μόλις άουτ).

Να αναφέρουμε ότι οι Αρκάδες διαμαρτύρονται σωστά για δύο οφσάιντ που καταλογίστηκαν εναντίον τους στο α’ 45λεπτο (σε Ρόλε στο 7’ και Δουβίκα στο 28’), χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση

Το Β’ μέρος άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Παντελίδη, καθώς ο μετά από ασίστ του Φερνάντεθ, ο Δουβίκας αστόχησε σε κενό τέρμα από τη μικρή περιοχή!

Ο Αστέρας συνέχισε να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, απειλώντας στο 52’ (πλασέ Μπέλοκ), το 57΄ (σουτ Φερνάντεθ απόκρουση Ταϊρη), το 64’ (σουτ Τόνσο), στο 72΄ και το 83’ (δύο καλά σουτ από τον Τσιλιανίδη), αλλά το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

Πάντως λίγο έλειψε στο 91′ οι Τρικαλινοί να ισοφαρίσουν! Ο Σταματάκος βρήκε χώρο και σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά το δυνατό του σουτ έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου!

Την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, οι Αρκάδες φιλοξενούνται από τον Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ τα Τρίκαλα που έμειναν στον 1 βαθμό υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024