Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε την ΤΣΣΚΑ»

Μπλατ: «Έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε την ΤΣΣΚΑ»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα

Παραδοχή του βαθμού δυσκολίας, αλλά και αυτοπεποίθηση. «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, αλλά έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε την ΤΣΣΚΑ» ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μόσχα εν όψει του αυριανού αγώνα (1/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ερυθρόλευκων :

«Ο Ολυμπιακός πάει για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν κόντρα σε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες. Πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την νίκη και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε τον αντίπαλο, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Στην αποστολή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ δεν βρίσκεται ο Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Τολιόπουλος, Άξελ Τουπάν, Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι.

Σημειωτέον η ΤΣΣΚΑ είναι η μία από τις δύο αήττητες ομάδες της φετινής Euroleague (έχει 4-0 όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ ο Ολυμπιακός (3-1) έχει 2 στα 2 εκτός έδρας.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024