Χωρίς Κιβρακίδη και Μούγιακιτς ο Ατρόμητος

Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αυστριακός συμπεριέλαβε τους Ενσικουλού και Μανούσο, αλλά όχι τους Κιβρακίδης, Μούγιακιτς και Μπουσουλάτζιτς. Παράλληλα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νάτσο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Οι αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 20: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Στρούγγης, Ουγκράι, Κουλούρης, Μανδάς, Μανούσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Ενσικουλού, Λαζαρίδης και Ίμερι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχει εκεχειρία στο Λίβανο χωρίς εκεχειρία στη Γάζα λέει ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ

Το νο2 στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, δήλωσε πως η εκεχειρία στο Λίβανο περνάει από την εκεχειρία στη Γάζα. Συμπλήρωσε πως η οργάνωση έχει κάνει χρήση μόλις του 3% των πυρομαχικών της.

Σύνταξη ΙΝ

Οι ΗΠΑ επιβάλλουν περαιτέρω κυρώσεις στο Ιράν, στοχοθετούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Οι κυρώσεις που εκδόθηκαν κατά του Ιράν την Πέμπτη από ΗΠΑ, Καναδά και Μεγάλη Βρετανία έχουν εν τέλει στόχο την ιρανική βιομηχανία drone και κυρίως την μη μεταφορά εξαρτημάτων στη Ρωσία.

Σύνταξη ΙΝ

Τρεις γυναίκες και δύο κορίτσια σκοτώθηκαν σε επίθεση με drone στην Υεμένη

Τρεις γυναίκες και δύο κορίτσια από την Υεμένη σκοτώθηκαν το Σάββατο (27/4) σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη νότια Υεμένη, σύμφωνα με τους αντάρτες Χούθι και κυβερνητικές πηγές που κατηγορούν οι μεν τους δε ότι βρίσκονται πίσω από την επίθεση. «Τρεις γυναίκες και δύο κορίτσια σκοτώθηκαν ενώ έψαχναν για νερό σε ένα από τα […]

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007