Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο ρελαντί ο Λεβαδειακός

Στο ρελαντί ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 4-0 του Άρη Αβάτου για το Κύπελλο

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 του Άρη Αβάτου σε παιχνίδι του Κυπέλλου με την ομάδα της Βοιωτίας να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη με τον Τζιουζέπε Σανίνο στον πάγκο. Ένα εντυπωσιακό άλμα και μια άψογη κεφαλιά του Στανόγεβιτς στο 27ο λεπτό έδωσε στον Λεβαδειακό το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου, με τους Ιωαννίδη, Λιάγκα και Μητρόπουλο ν’ ακολουθούν για να «σφραγίσουν» τη νίκη της ομάδας του Τζιουζέπε Σανίνο (4-0). Ο πρώτος με ωραίο πλασέ στο 77′, ο δεύτερος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 83′ και ο τρίτος επίσης με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 88′.

Έτσι οι Βοιωτοί μπήκαν στο «κόλπο» της πρόκρισης στον 5ο όμιλο, μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, και περιμένουν το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, αφού οι Αχαιοί έχουν επίσης τρεις βαθμούς. Ο Άρης Αβάτου ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση, ή έστω και κατάκτηση της τρίτης θέσης, τη στιγμή που πρόκειται για μία από τις λίγες ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν προκριθεί στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024