Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διούδης: «Πιεστικός ο ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να κάνουμε 30 νίκες»

Διούδης: «Πιεστικός ο ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να κάνουμε 30 νίκες»

Αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Σωκράτης Διούδης

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης (ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων) αναγνωρίζοντας όμως την ανωτερότητα του Δικέφαλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Κάποια στιγμή θα σταματούσε το αήττητο, δεν γινόταν να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε πολύ. Προσπαθήσαμε το παιχνίδι μας, τα δώσαμε όλα, όμως όταν δεν βρισκόμαστε στη μέρα μας ομαδικά απέναντι σε καλούς αντιπάλους, λογικό είναι να χάσουμε. Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως τελικά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε. Κρατάμε τα συμπεράσματά μας και προχωράμε, ήταν μια ήττα σε ένα ντέρμπι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές μας. Ήρθαμε να νικήσουμε, όμως δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Στα επόμενα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό θα κάνουμε και με την ΑΕΚ. Η φάση με την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς ήταν περίεργη, γιατί έμεινε ελεύθερος. Προσπάθησα να κλείσω τη γωνία μου, ήταν φάση αντίδρασης, τα δουλεύουμε αυτά τα κομμάτια οι τερματοφύλακες.

Ήταν εύκολη γενικά η προσαρμογή μου στον Παναθηναϊκό, φέτος με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχουμε ακόμα καλύτερο κλίμα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια φέρνουν ρυθμό κι αυτοπεποίθηση, ξέρω τι μπορώ να κάνω, όμως κι εγώ και η ομάδα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας για φέτος είναι να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, μετά απ’ όσα έγιναν πέρυσι έγινε το μεγαλύτερο στοίχημά μας. Θέλαμε να νικήσουμε σήμερα για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η δύναμη του κόσμου θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024