
Τραυματισμοί από τις επιθέσεις με πέτρες σε ΗΣΑΠ και λεωφορεία
Δύο ακόμη επιθέσεις σημειώθηκαν απόψε σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού και σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα.
Ακόμη δύο επιθέσεις σημειώθηκαν απόψε σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού και σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00, άγνωστοι δράστες πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Νωρίτερα, λίγο μετά τις 20:00, άγνωστοι δράστες πέταξαν, πιθανόν πέτρα, σε λεωφορείο, που κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται, ότι χθες, στις 21:00, σημειώθηκε άλλη επίθεση σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Αγίου Σώστη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια επιβάτης.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- Αναστάσης Ροϊλός «Είχα Άγιο στο ατύχημα με τη μηχανή» – Γιατί το κράτησε μυστικό
- Η διάψευση του Μοντέρο για τον λόγο που φεύγει από τη Βαλένθια: «Πότε το είπα εγώ αυτό;»
- Μύκονος: Στο «Παίδων» αγοράκι 2,5 ετών που έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου
- Νέα Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Αιγάλεω
- «Είναι ένας ατελείωτος πόνος»: Περισσότεροι από 100.000 νεκροί από την έναρξη του εμφύλιου πολέμου στη Μιανμάρ
- Η απάντηση του Πραντίγια για τις φήμες σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης


