![Στους δρόμους ξανά οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/10/dia2.jpg)
Στους δρόμους ξανά οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας [εικόνες]
Περίπου 200 συνταξιούχοι της ΕΤΕ συγκεντρώθηκαν ξεκινώντας από την πλατεία Κοτζιά, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης
Νέα διαμαρτυρία συνταξιούχων, αυτοί τη φορά της Εθνικής Τράπεζας, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Περίπου 200 συνταξιούχοι της ΕΤΕ συγκεντρώθηκαν ξεκινώντας από την πλατεία Κοτζιά, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ αντιπροσωπεία των συνταξιούχων ζήτησε να εκθέσει τα αιτήματα τους στο Μέγαρο Μαξίμου, αίτημα που τελικά έγινε δεκτό.
Οι συγκεντρωμένοι συνταξιούχοι κρατούσαν πανό με συνθήματα, όπως «Πληρώστε τώρα, δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε» και «κατάργηση του ΛΕΠΕΤΕ ισοδυναμεί με κούρεμα καταθέσεων».
Οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ ζητούν τη συνέχιση καταβολής της επικουρικής σύνταξης η οποία έχει να καταβληθεί από τον Νοέμβριο του 2017 με την αιτιολογία ότι οι πόροι της Τράπεζας δεν επαρκούν.
Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της τράπεζας «τους κλέβει τις ζωές» μη καταβάλλοντας όσα δικαιούνται μετά από χρόνια ασφάλισης.
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών



