Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο Amver στην Capital Ship Management Corp

Βραβείο Amver στην Capital Ship Management Corp

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα πλοία M/V ‘Agamemnon’, M/T 'Aiolos' (πρώην 'British Emissary') και M/T ‘Aktoras’ (πρώην 'Birtish Envoy')

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα πλοία M/V ‘Agamemnon’, M/T ‘Aiolos’ (πρώην ‘British Emissary’) και M/T ‘Aktoras’ (πρώην ‘Birtish Envoy’).

Ο κ. Benjamin M. Strong, Διευθυντής Ναυτιλιακών Σχέσεων Amver, σχολίασε: «Εκ μέρους του Διοικητή της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρία σας για την ανεκτίμητή υποστήριξή σας στο Σύστημα Amver το 2017 (…) Τα πλοία της εταιρίας σας, μαζί με εκείνα άλλων εθνών, δημιουργούν ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφάλειας που βοηθά τους συντονιστές αναζήτησης και διάσωσης ώστε να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: 8.543 πλοία ευρέθησαν για τουλάχιστον 128 ημέρες «στην περιοχή [του Συστήματος Amver]” και με τη συμβολή τους διάσώθηκαν 153 ζωές κατά το έτος 2017».

Η Δρ. Νίκη Καλογηράτου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Capital Ship Management Corp. σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στο Σύστημα Amver. Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας και υποχρέωση. Τα πλοία μας και τα πληρώματά τους είναι πάντα έτοιμα να παρεκλίνουν από την πορεία τους για να σώσουν ζωές. Όπως φαίνεται και από το ιστορικό μας έχουμε ήδη σώσει 383 ζωές στην Μεσόγειο.»

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στην ετήσια τελετή «Βραβείων Amver» στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, η οποία διοργανώθηκε από το International Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών, International Port of Piraeus σε συνεργασία με την Ακτοφυλακή και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024