Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί σε γραφείο Ρεπουμπλικανού υποψήφιου στη Φλόριντα [Εικόνες]

Πυροβολισμοί σε γραφείο Ρεπουμπλικανού υποψήφιου στη Φλόριντα [Εικόνες]

Όπως είναι λογικό, στις Αρχές σήμανε αμέσως συναγερμός, αφού το κλίμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ήδη πολύ τεταμένο, μόλις 9 μέρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου

Κόκκινο έχει χτυπήσει το πολιτικό θερμόμετρο στις ΗΠΑ, αφού μετά το μπαράζ αποστολών τρομοδεμάτων σε εξέχουσες προσωπικότητες των Δημοκρατικών, αυτή τη φορά άγνωστοι φέρονται να άνοιξαν πυρ εναντίον του γραφείου Ρεπουμπλικανού υποψήφιου στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως είναι λογικό, στις Αρχές σήμανε αμέσως συναγερμός, αφού το κλίμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ήδη τεταμένο, μόλις 9 μέρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Volusia County, στην Daytona Beach.

Το προσωπικό του προεκλογικού γραφείου μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις παρακείμενου εστιατορίου, ενώ τα γραφεία έκλεισαν για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, οι σφαίρες διαπέρασαν την τζαμαρία του γραφείου. Μάλιστα οι κάλυκες βρέθηκαν στο εσωτερικό του γραφείου και θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν χτυπήσει κάποιον άνθρωπο.

Προς το παρόν δεν έχει κατονομαστεί κάποιος ύποπτος, ενώ η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι, καθ’όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας οι ΗΠΑ δέχτηκαν ένα κύμα αποστολής τρομοδεμάτων, τα οποία είχαν όλα ένα κοινό: Είχαν παραλήπτες εξέχουσες προσωπικότητες του Δημοκρατικού Κόμματος, ή ανθρώπους που είχαν εκφραστεί αρνητικά στον Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά το γεγονός ότι συνελήφθη άνθρωπος που θεωρείται ύποπτος για την αποστολή τους, σήμερα Δευτέρα, ένα νέο δέμα εντοπίστηκε, το οποίο είχε ως αποδέκτη το CNN της Ατλάντα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024